28.03.2024 - Safir Şehir Portalı & Firma Rehberi Teması
REKLAM ALANI
My Blog

Windows 10 Ne Zaman Çıkıyor?

Windows 10 çıkış tarihi açıklandı.

Windows 10 Ne Zaman Çıkıyor?
REKLAM ALANI

Microsoft, bugün yeni nesil işletim sistemi Windows 10’un çıkış tarihini açıkladı. Halihazırda her gün 1.5 milyardan fazla kişi tarafından kullanılan Windows işletim sisteminin en yeni sürümü Windows 10,29 Temmuz 2015’te yepyeni özellikleriyle piyasaya çıkaracak.

Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 1 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak olan Windows 10, daha kullanışlı, daha kişisel ve eğlenceli bir deneyim ile adından söz ettirecek. Ayırca, Windows 10, kullanıcılara tabletten telefona, dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayara ve hatta XBOX’a kadar tüm cihazlarda aynı deneyimi sunacak ve tüm cihazlar için tek platform olarak çalışacak.

190 ülkede aynı anda piyasaya sürülecek

Windows 10’un 190 ülkede aynı anda kullanıcılarla buluşacağını açıklayanMicrosoft Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Terry Myerson, “Windows 10, kullanıcıların harika şeyler yapmasına destek olmak için geliştirilmiş işletim sistemimizin en yeni jenerasyonu. Windows 10, daha kişisel ve mobil bir kullanıcı deneyimi sunarak Windows cihazlarla etkileşimi geliştirecek yepyeni bir işletim sistemi olacak.” dedi.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ